چیدمان میز غذا خوری دارای اصولی است که ما در این مقاله آن را به شما آموزش خواهیم داد و امیدواریم مورد استفاده شما قرار بگیرد .

  • بشقاب باید دقیقا در جلوی صندلی , روی سفره و میز غذا خوری قرار بگیرد.
  • لیوان را باید در سمت راست بشقاب قرار دهید.
  • برای مهمانی های رسمی باید از سه مدل لیوان استفاده کنید.یک لیوان برای نوشیدنی های سفید مانند دوغ که در نزدیکی بشقاب قرار میگیرد.لیوان مخصوص نوشیدنی های تیره مانند نوشابه که در قسمت میانی قرار می گیرد و لیوان مخصوص آب .
  • فنجان یا نعلبکی در سمت راست لیوان مخصوص نوشیدنی های تیره قرار میگیرد.
  • دستمال سفره را هم می توانید درون بشقاب به صورت مثلثی یا هر طرحی که می پسندید قرار دهید .یا در داخل لیوان نوشیدنی بگذارید یا در سمت چپ چنگال ها قرار دهید.انتخاب با شماست.
  • برای قرار دادن چاقو روی میز می توانید از دو روش استفاده کنید, روش انگلیسی که چاقو را در بشقابی کوچک , کنار بشقاب اصلی قرار می دهند .و روش آمریکایی که چاقو را روی بشقاب کوچک در سمت چپ و بالای بشقاب اصلی قرار می دهند.
  • شما باید برای سالاد, غذای اصلی و دسر , چنگال های جداگانه قرار دهید.چنگال ها را در سمت چپ بشقاب اصلی به طوری که دندانه های چنگال روبه روی لیوان قرار گیرد .یعنی به سمت راست .
  • سر قاشق ها را باید به سمت چپ و مخالف چنگال بچینید.
  • در سمت راست بشقاب اصلی , چاقوی غذا خوری و چاقوی کره خوری را قرار می دهید
  • قاشق سوپ خوری باید کنار چاقوی کره خوری قرار گیرد.اگر قاشق دیگری هم باید مورد استفاده قرار گیرد باید آن را بین چاقوی کره خوری و قاشق سوپ خوری قرار دهید.
  • اگر قصد دارید چنگال دیگری برای غذای دیگری هم روی میز بچینید , باید چنگال را در آخرین نقطه و در کنار قاشق بچینید.
  • میز زیبای غذایتان را با این اصول بچینید و از یک مهمانی دل نشین و منظم لذت ببرید.
  • در انتها پیشنهاد میکنیم مطالب بهداشت و سلامت بانوان را در سایت بانوی خورشید مطالعه نماید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *