برنج کشت دوم به برنجی مبی گویند که بعد از برداشت برنج کشت اول در مرداد ماه کاشت میشود و تا ماه آبان روند رشد را طی میکند .
این نوع برنج فقط در استان مازندران قابل کشت و برداشت می باشد و یکی از بهترین و با کیفیت ترین نوع برنج ها است .
در برنج کشت دوم به دلیل سرمای زودرس پاییزی لازم است از نوع برنج های زودرس استفاده شود همچنین در زمان تهیه و آماده سازی خزانه نیاز به گرم داشتن بذر نیست زیرا در آن زمان آفتاب مناسب تابستان برای رشد و نمو بذر ها وجود دارد .
مزایای برنج کشت دوم
۱- پخت بسیار بالا برای طبخ
۲- عطر و طعم بسیار زیاد نسبت به کشت اول
۳- کشت دوم ضریب درصد آن در مرغوبیت بالاست
طرز پخت :
این برنج را مثل برنج شیرودی و یا انواع دتیگر برنج می توان به دو صورت کته و آبکش پخت کرد و هیچ مشکلی ندارد و طعم و عطر بسیار خوبی نیز دارد .
برخی شایعات و صحبت های بی اساسی که در مورد این نوع برنج مطرح می شود بیشتر از سوی تولید کنندگان و یا فروشندگان برنج های نوع دیگر و یا جاهای دیگر هست و صحت ندارد چون این نوع برنج طرفداران زیادی دارد و محبوبیت بالایی دارد میخواهند خللی در فروش آن به وجود اورند .
در مطالب آینده درباره ی برنج قهوه ای هم خواهیم نوشت .
دیدگاهتان را بنویسید